Hľadáte spôsob, ako ušetriť? Zaregistrujte sa a využite extra zľavu 3% na celý nákup (platí na nezľavnený tovar).

Pneumatická sada na zatlačenie brzdových piestov

 
  • 1 z 2
 

Sada 22ks adaptérov a pneumatického lisu na demontáž brzdových piestov vo vozidlách značky Audi, VW, Škoda, BMW, Ford, Honda, Jaguár, Mercedes-Benz, Opel, Citroen a ďalšie.

Dostupnosť Momentálne nedostupné
Jednotková cena €69,90 / 1 ks
Cena €58,25 bez DPH
€69,90
Kód tovaru 15768
Kategória Sady na zatlačenie brzdových piestov
 

Kupujete ojazdené auto? Počujete pri brzdení piskľavý zvuk? Je načase vymeniť brzdové doštičky. Funkčné brzdy sú základom bezpečnosti na cestách. Pri výmene sa vám určite zíde sada na zatláčanie brzdových piestov. Slúži na vyťahovanie (stláčanie) piestov vo valcoch brzdovej sústavy. Je potrebná pri oprave vozidiel s kotúčovými brzdami. Pomocou nej môžete podľa potreby brzdové piesty stlačiť alebo otočiť. Pri vozidlách so strmeňmi kotúčových bŕzd s integrovanou ručnou brzdou sa spätné vrátenie brzdových piestov vykonáva spätným otáčaním. Pri ostatných vozidlách spätným stlačením týchto piestov. Sada je ideálna do dielne, autoservisu, ale aj do garáže každého kutila.

Sada obsahuje 22 kusov najpoužívanejších adaptérov pre ľavotočivé a pravotočivé závity. Smer sa určuje pohybom páky na konci pneumatického zariadenia. Stačí pripojiť ku kompresoru a používať. Súprava obsahuje aj 3-pinový adaptér pre elektrické svorky VAG.

Univerzálna sada na zatlačenie piestov pomocou stlačeného vzduchu a ručnému otáčaniu oboma smermi.

Pracovný tlak: 6bar

Vhodné pre automobily:
Opel, Citroen XM, Xantia ua, Alfa Romeo, Audi, Austin, BMW, Ford, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Rover, Toyota, VW, Ford, Mazda, Saab 9000, Subaru, Nissan Primera, VW -Golf IV, Audi 80,90, V8 + 100, Ford Sierra ABS + Scorpio ab 85, Honda Prelude, Nissan Silvia 1.8 turbo, Rover 8000, Saab 9000, Subaru L + Z, VW-Golf + Passat GM Motors, Ford, Saab, Honda, Renault, Maxima, Opel, Citroen C5

Hmotnosť 5 kg
Množstvo náradia v sade 22 ks

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: