Hľadáte spôsob, ako ušetriť? Zaregistrujte sa a využite extra zľavu 3% na celý nákup (platí na nezľavnený tovar).

Prerezávačka dezénov 500W PS-15

 
  • 1 z 12
 

Prerezávačka dezénu na prehĺbenie dezénu pneumatík nákladných automobilov s výkonom 500W. 

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do
17.4.2024
Jednotková cena €469,90 / 1 ks
Cena €391,58 bez DPH
€469,90    
Kód tovaru 14817
Kategória Vybavenie pneuservisu
 

Prerezávačka dezénu je perfektné zariadenie na prehĺbenie dezénu pneumatík nákladných vozidiel a prívesov. Toto ošetrenie predlžuje životnosť pneumatík. Prerezávačka dezénu nájde svoje uplatnenie v každom pneuservise aj dopravnej spoločnosti, ktorá chce znížiť svoje náklady na nové pneumatiky. Pneumatiky musia byť označené ako "Regroovable".

Model PS-15 je vybavený výkonnejším transformátorom ako v štandardnom modeli. Rezačka poskytuje výkon 500W. To umožňuje jednoduchšie vedenie čepele v pneumatike a požadovaný výsledok dosiahnete rýchlejšie s menšou námahou. Presnejšie nastavenie ohrevu noža elektronickým systémom pomocou dotykových tlačidiel. Výkon je možné regulovať plynule v rozsahu od 1% do 99% - súčasnú hodnotu zobrazuje alfanumerický displej. 

Pohotovostný režim - po uplynutí 15 minút od posledného výkonu prejde prerezávačka do pohotovostného režimu. Hlava rezačky je v tomto prípade odpojená a tak sa zvyšuje bezpečnosť ak zabudnete frézu vypnúť. Režim je indikovaný na displeji. Pre zaistenie vyššej bezpečnosti je napätie vo vodičoch len 1,5V. Hlava má kontaktný systém ohrevu, to znamená, že nôž sa zahreje až po pritlačení hlavy k pneumatike. Vetracie otvory odvádzajú teplo z priestoru transformátora a zabraňujú prehriatiu. Napájací kábel je odnímateľný a jeho dĺžka je 180 cm. 

Súčasťou sady je aj meradlo na nastavenie hĺbky dezénu, vďaka nemu presne nastavíte uchytenie noža tak, aby prerezal pneumatiku do danej hĺbky (6 polôh: od 4 do 9 mm). Kľúč s drevenou rukoväťou, ktorý slúži na upevnenie nožov. 

Ergonómia a pohodlie pri práci - Rukoväť je z odolného plastu je ľahká a správne profilovaná - dobre padne do ruky a uľahčuje rezanie. Všetky časti frézy sú vymeniteľné - celé zariadenie je navrhnuté tak aby uľahčovalo jeho servis a výmenu dielov. Kvalitné spracovanie a kovový kryt dokonalé chránia zariadenie pred mechanickým poškodením, prachom a nečistotami. 

Sada obsahuje:

  • Prerezávačku PS15
  • 20 ks čepelí R.3, veľkosť 7-13 mm
  • Meradlo na nastavenie hĺbky rezu 
  • Montážny kľúč na nože
  • Napájací kábel

Vďaka prehĺbeniu dezénov sa životnosť pneumatík predlžuje - až o 25 % najazdených kilometrov. Menšia potreba nových pneumatík znamená nižšiu spotrebu surovín a emisií CO 2, ako aj nižšie prevádzkové náklady vozidla.

Technické parametre:

  • Výkon: 500 W
  • Napájanie: 230V 50/60 Hz
  • Nastavenie transformátora: elektronické od 1 do 99 %
  • Dĺžka kábla: 170 cm
  • Vrátane nožov: R.3 7-13 mm - 20 ks.

 

Hmotnosť 5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: