10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 10088426

LAMAX T4 - zánovné

LAMAX T4 - zánovné

Výkonná autokamera s uhlom záberu 140 ° natáča videá v rozlíšení Full HD pri 30 sn./s. LAMAX T4 disponuje WDR, G-senzorom a funkciou automatického nahrávania do slučky. Nárazuvzdorný magnetický držiak a neviditeľný dizajn zaručia spoľahlivosť kamery. Napájaná je superkondenzátorom. Celý popis
Už sa nepredáva
28,30 €

Zánovné

Tovar od: MALL
Krátko používaný tovar. Obsah balenia je kompletný a plne funkčný, so zárukou 21 mesiacov. Môže niesť drobné známky používania a mať poškodený alebo náhradný obal.
28,30 €
Nové

Popis

Kľúčové vlastnosti LAMAX T4

  • Full HD pri 30 sn./s
  • Uhol otáčania 140°
  • 1,5″ Displej so slovenským menu
  • WDR, G-senzor a nahrávanie do slučky
  • Superkondenzátor
  • Magnetický držiak a neviditeľný design

LAMAX T4 – 4K kamera pre akčný lifestyle

Či už zháňate kameru do svojho prvého auta alebo ste skúsený harcovník ciest, s modelom LAMAX T4 získate pokoj a istotu na cestách. Kamera sa dočkala vylepšených zásadných funkcií. Jednou z nich je Full HD video, ktoré dokáže zachytiť ostré detaily vrátane ŠPZ okolitých áut, a to vo dne aj v noci. Kamera je kompaktná a vďaka tomu takmer neviditeľná, a namiesto batérie má superkondenzátor, ktorý rieši veľa komplikácií so životnosťou. Kameru stačí zacvaknúť do magnetického držiaka, ktorý spoľahlivo drží aj na rozbitých cestách, a vyrazte do práce či za dobrodružstvom.


LAMAX T4

Bez baterky a bez nechcenej pozornosti

Batéria býva často najslabším článkom autokamery. Už kvôli striedajúcemu sa počasiu, ktoré jej vôbec nerobí dobre, ale aj kvôli neustálemu zapojeniu do nabíjačky. Model LAMAX T4 však namiesto baterky dostal moderný superkondenzátor, ktorý je na neustále zmeny počasia alebo nonstop pripojenie na kábli zvyknutý. A navyše aj niekoľkonásobne dlhšie vydrží. Okrem toho je aj drobnejšia ako porovnateľná batéria, a tak môže byť kompaktnejšia a menej nápadná aj samotná kamera. Tú umiestnite napríklad za spätné zrkadlo alebo k hornému okraju čelného skla. Síce sa kamera svojou konštrukciou príliš nehodí na kolmé čelné sklá autobusov a nákladných áut, ale šikmým sklám osobákov sa prispôsobí skvele.

LAMAX T4

Už žiadne „kto za to môže“

Vďaka kamere do auta môže byť o vinníkovi prípadnej nehody jasno. Kamera LAMAX T4 natočí všetko, čo sa stane pred vašim autom. Pokiaľ vás napríklad niekto vybrzdí, prečítate si na zázname jeho ŠPZ, takže video môže pokojne slúžiť ako dôkaz. Objektív má uhol záberu 140°, takže dokáže zachytiť aj okolité pruhy, prípadne výjazdy z vedľajších ciest. Dokonalá plynulosť videa je navyše zaistená vďaka frekvencii 30 snímok za sekundu.


LAMAX T4

Držiak na slovenské cesty

Kamera LAMAX T4 je úplne v pokoji aj na rozbitých cestách. Vybavená je totiž novým magnetickým držiakom, u ktorého je magnet ešte poistený zarážkou, to pre prípad, že by ste napríklad vošli do výmolu. Priebeh jazdy si prehráte na kvalitnom 1,5“ displeji, na ktorom ľahko vykonáte zmeny nastavenia a jednoducho na ňom môžete sledovať záznamy. Ku kamere si môžete prikúpiť aj GPS modul, ktorý do videa pridá metadáta, užitočné pre prípad nejakej spornej situácie.

LAMAX T4

LAMAX T4

Superkondenzátor

Superkondenzátor má oproti batérii dve zásadné výhody: lepšie sa vyrovnáva s príliš vysokými alebo naopak príliš nízkymi teplotami, a okrem toho má aj násobne vyššiu životnosť.

LAMAX T4

Vylepšený magnetický držiak

Držiak na kameru je vybavený silným magnetom aj zarážkou, takže je inštalácia otázkou okamihu a zároveň ide o veľmi bezpečné riešenie. Kamera z držiaka nevypadne, a to ani na rozbitej ceste.

LAMAX T4

Doplnková GPS

Doplnkovým príslušenstvom kamery je potom GPS modul, ktorý dopĺňa dôkazy pri prípadných sporoch s inými účastníkmi prevádzky alebo políciou, a to tým, že k videu pridá aktuálnu polohu aj rýchlosť auta.

LAMAX T4

Podpora až 64GB karty

Staré zábery, ktoré nepotrebujete, sa z úložiska mažú automaticky podľa veku, ale dostatok priestoru na karte je len plus.


LAMAX T4

Intuitívne ovládanie cez 1,5“ displej

Vďaka jasnému 1,5“ IPS displeju, 4 tlačidlám a slovenskému menu je ovládanie kamery úplne jednoduché a intuitívne.

LAMAX T4

Adaptér s extra USB

Ku kamere dostanete adaptér do autozapaľovača s extra USB konektorom na paralelné pripojenie napríklad telefónu.

LAMAX T4

Ovládanie v češtine

Celé menu kamery je k dispozícii v češtine, dostupné sú ale aj ďalšie jazyky.

LAMAX T4

Full HD video

Vďaka vysokému rozlíšeniu a slušnej kvalite výsledného videa môžete rozlíšiť aj drobnejšie predmety, prečítať ŠPZ ostatných áut alebo napríklad dopravné značky. Video tak môžete použiť ako dôkaz.


LAMAX T4

WDR

Vďaka WDR alebo ak chcete širokému dynamickému rozsahu je záznam „čitateľnejší“ aj pri ostrom striedaní svetla a tieňa, napríklad pri výjazde z tunela alebo oslnení protiidúcim autom.

LAMAX T4

G-sensor

Tzv. G-senzor je vysoko citlivý snímač, ktorý dokáže zistiť, že došlo k nárazu, a uzamknúť aktuálny záznam pred zmazaním. O svoje dôkazy tak neprídete.

LAMAX T4

140° uhol záberu

Šošovka kamery má 140 ° uhol záberu, takže sa na video zmestí záznam situácie vo vašom pruhu, v protismere aj napríklad na chodníku. Výhodou pritom je, že objekty na zázname nie sú deformované.

LAMAX T4

Nahrávanie do slučky

Prípadné naplnenie kapacity pamäťovej karty nemusíte vôbec riešiť. Stačí to nechať priamo na kamere, ktorá vami explicitne neuzamknuté najstaršie videá postupne automaticky maže. Na nové záznamy tak na karte bude vždy miesta dosť.

Vlastnosti

  • Autokamera vytvára Full HD záznamy, ktoré ukladá v MOV (H.264)
  • Vďaka uhlu záberu 140° pohodlne sníma celú dopravnú situáciu
  • Kamera je opatrená funkciou WDR a G-senzorom s nastavením citlivosti a ochranou záznamu
  • Nahrávanie sa spúšťa automaticky a nechýba záznam do slučky
  • 1,5″ displej je opatrený šetričom obrazovky
  • Integrovaný mikrofón sa ľahko vypína stlačením jedného tlačidla
  • Nechýba slot na MicroSD (až do 64 GB) a Mini USB port
  • Kamera je napájaná superkondenzátorom
  • Rozmery kamery sú 52 × 46 × 40 mm
  • Kamera sa pripevňuje na magnetický držiak s 3M samolepkou

Obsah balenia

  • Autokamera LAMAX T4
  • Magnetický 3M držiak
  • Adaptér do autozapaľovača s extra USB portom
  • Dátový mini USB kábel
  • Náhradná 3M nálepka na držiak
  • Návod

Technické parametre

Typ rozlíšenia Full HD
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 bodov
Veľkosť LCD 1,5"
- USB: Nie
Vodotesnosť nie
HDMI výstup nie
Typ výmennej pamäte micro SDHC/SDXC
Outdoor/vonkajší nie
Do auta áno
Šírka 52 mm
Výška 46 mm
Hĺbka 40 mm
Hmotnosť 51 g
Farba čierna
360° kamera nie

Odkazy