Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 2884351

TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov) - použité

TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov) - použité

Duálna kamera do auta s nenápadným dizajnom natáča videá v rozlíšení Full HD a HD (30 sn./s). Truecam M7 GPS Dual je vybavená integrovanou GPS s hlásením radarov, WDR a G-senzorom. H.265 záznamy ukladá na 64 GB microSD kartu. Nechýba 2" displej a umožňuje pripojenie CPL filtra. Celý popis
Už sa nepredáva
103,80 €

Použité

Tovar od: MALL
Tovar nesie známky používania, ktoré neovplyvňujú jeho funkciu. Záruka 12 mesiacov. Môže mať poškodený alebo náhradný obal.
103,80 €

Popis

Kľúčové vlastnosti Truecam M7 GPS Dual

  • Záznam v kvalite Full HD & HD
  • Magnetický držiak
  • WDR & G-senzor
  • Uhol záberu 150 ° a 130 °
  • 2" LCD displej
  • GPS a databáza radarov

TrueCam M7 GPS Dual – Má oči vpredu aj vzadu

S našou najlepšou magnetickou kamerou do auta TrueCam M7 GPS Dual je riešenie každej nepríjemnosti na ceste ľahšie. Predná Full HD kamera neustále sleduje, čo sa deje pred vozidlom a zadné HD vám stráži nárazník. Nacvaknutie kamery pred jazdou zaberie vďaka magnetickému držiaku len sekundu. S GPS a databázou radarov v 36 krajinách sa navyše ľahko vyhnete pokutám.

Truecam M7 GPS Dual

Pripravená skôr, než sa pripútate

Už u TrueCam M5 Wi-Fi sme použili revolučný magnetický držiak pre čo najrýchlejšiu inštaláciu. M7 ho má tiež. Čakajte super jednoduché používanie a maximálnu ochranu v podobe zarážky, ktorá dopĺňa magnet a kameru udrží aj na extrémne rozbitej ceste. Nová autokamera je vybavená aj magnetickým GPS modulom a kovovým objektívom. Na neho cvakne doplnkový, magnetický polarizačný CPL filter, ktorý odstráni nechcené odlesky na čelnom skle. 

Truecam M7 GPS Dual

Truecam M7 GPS Dual

Buďte chránení 24/7

Väčšina autokamier zvláda natáčať vo dne. Chleba sa ale láme pri zlých svetelných podmienkach. Šošovka a optický snímač TrueCam M7 za šera aj tmy automaticky prispôsobí a zaobstará jasné video, ktoré môžete v prípade nehody použiť ako dôkaz. Pri výjazde z tunela alebo stretávaní protiidúceho auta pomôže funkcia WDR.

Truecam M7 GPS Dual

Vyhnite sa pokutám

Chcete vedieť o statických radaroch v 36 krajinách sveta? S nacvakávacím magnetickým GPS modulom vás už meranie rýchlosti alebo križovatka s detekciou jazdy na červenú neprekvapí. V databáze máme vyše 40 tisíc miest a ďalšie stále pridávame. Vďaka lokalizačným údajom si vo videu môžete nechať zobraziť aj svoju rýchlosť.

Truecam M7 GPS Dual

Bezpečné napájanie s dlhou životnosťou

Namiesto klasickej batérie sme použili bezpečnejší kondenzátor s mnohonásobne dlhšou životnosťou. Ten sa ľahko vysporiada so zmenami teplôt. Zároveň sa v priebehu času nijako nezhoršujú jeho vlastnosti. Aby kamera nahrávala, musí byť stále pripojená k napájaniu, čo je ale u autokamery samozrejmosť.

Truecam M7 GPS Dual

V bezpečí aj na parkovisku

Nepozorný vodič, čo vám pri parkovaní drcne do auta? Aj proti tomu vám TrueCam M7 s parkovacím režimom pomôže. G-senzor rozpozná náraz, obe kamery sa v okamihu zapnú a spustí sa nahrávanie. Stačí kameru nechať pripojenú do napájania a dôkazy sú vaše.


Dve kamery = dvojnásobná ochrana

O prínose autokamery rozhoduje kvalita záznamu. Ten musí byť ostrý a plynulý, aby ste aj v rýchlosti rozoznali drobné objekty ako ŠPZ alebo tváre. Presne to TrueCam M7 dokáže – navyše stráži predok aj zadok zároveň. Predná natáča vo Full HD pri 30 snímkach a zaberá široký uhol 150 °. Zadná je polohovateľná, natáča v HD a môžete ju umiestniť aj na čelné sklo a nasmerovať smerom do auta. Ľahko tak natočíte, čo sa deje v kabíne – ideálne pre taxikára

Truecam M7 GPS Dual

Zvláda všetko, čo správna TrueCamka

TrueCam M7 sa takmer o všetko postará sama. Vďaka automatickému spusteniu nahrávania na ňu nikdy nezabudnete. Pamäť nemusíte ručne mazať, kamera sama odstráni najstarší nepotrebný záber. Rovnako tak vie pomocou G-senzoru rozpoznať náraz a automaticky video uzamknúť. Zamykanie videí, ktoré si chcete nechať, zvládnete aj vy jedným tlačidlom. Celé ovládanie je navyše v češtine.

Truecam M7 GPS Dual

Ideálny pomer medzi veľkosťou a výhľadom

Autokamera vám nikdy nesmie prekážať vo výhľade. Zároveň je ale fajn, keď sa na nahrané zábery môžete rovno pozrieť – preto sme TrueCam M7 vybavili skvele čitateľným dvojpalcovým displejom s vysokým rozlíšením a širokými pozorovacími uhlami. Napriek tomu sme zachovali maximálnu kompaktnosť, keď kamera nebudí pozornosť okoloidúcich.

Truecam M7 GPS Dual

Profesionálne zábery vďaka CPL (doplnkovo)

Špeciálny polarizačný filter zamedzí nechceným odleskom ako je odraz palubnej dosky v prednom skle. Vďaka magnetickému uchyteniu je jeho nasadenie hračkou. Filter zároveň redukuje množstvo svetla a prepustí presne toľko slnečných lúčov, koľko je potrebné. Samotné video tým získa lepší kontrast a farby. 

Truecam M7 GPS Dual

Vlastnosti

  • Predná Full HD autokamera s uhlom záberu 150 ° natáča videá v rozlíšení 1920 × 1080 px pri 30 sn./s
  • Zadná HD autokamera s uhlom záberu 130 ° a videá natočí v rozlíšení 1280 × 720 px pri 30 sn./s
  • Videá ukladá vo formáte MOV (H.264) a 2 Mpx fotografie vp formáte JPEG
  • Nechýba G-senzor, detekcia pohybu, parkovací režim, GPS s hlásením radarov a vstavaný mikrofón s možnosťou vypnutia
  • Kamera je vybavená funkciou WDR, záznamom do slučky a ochranou súborov a automatickým spustením
  • Napájanie superkondenzátorom predlžuje životnosť kamery oproti napájaniu bežnými batériami

Dodávané príslušenstvo

  • Zadná kamera
  • Magnetický GPS modul
  • Magnetický držiak s 3M nálepkou
  • Adaptér do autozapaľovača s dvoma USB výstupmi
  • Napájací micro USB kábel o dĺžke 3 m
  • Prepojovací kábel k zadnej kamere
  • Micro SD/USB adaptér k prenosu súborov do PC
  • Dátový USB kábel pre aktualizáciu GPS modulu
  • Náhradná 3M nálepka pre opätovné prilepenie držiaku na sklo (2 ×)
  • 3M držiak pre uchytenie napájacieho kábla (5 ×)
  • Ochranný obal pre uschovanie a prenášanie
  • Nástroj na kábel
  • Návod

Technické parametre

Typ rozlíšenia Full HD
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 bodov
Veľkosť LCD 2 ″ (320 × 240 px)
USB nie
Vodotesnosť nie
HDMI výstup nie
Typ výmennej pamäte microSD (až 64 GB)
Outdoor/vonkajší nie
Do auta áno
Šírka 69 mm
Výška 45 mm
Hĺbka 34 mm
Farba čierna
360° kamera nie

Odkazy