Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1203823

Eltrinex LS500 GPS

Eltrinex LS500 GPS

Záznamová kamera do auta s 2K rozlíšením, G-senzor pre detekciu nárazu, 2,7"dotykový LCD, detekcia pohybu, magnetické uchytenie k držiaku, varovanie pred radarmi a nebezpečnými miestami Celý popis
Momentálne nedostupné.
189 €
Tovar od: MALL
189 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu
Iní predajci

Popis

  • 2K rozlišenie videa 2304×1296P,2560×1080P,2304×1296P,1920×1080HDR,1280×720P
  • ** 170°** uhol záberu
  • Procesor Ambarella A7LA50
  • 2.7" LCD
  • GPS
  • Databáza POI, radary, železničné prejazdy

Slot na pamäťovú kartu s kapacitou 8GB – 32GB, Class 10, MicroSD

  • Mikrofón, reproduktor
  • Li-Pol bateria
  • Micro USB
{{ cleaner() }}

Kamera do auta Eltrinex LS500 GPS je vybavená osvedčeným rýchloupínacím magnetickým držiakom s napájaním, vychádzajúci z modelu LS400, ktorý sa stal víťazom porovnávacieho testu asistenčnej služby ÚAMK. Vďaka šikovnému riešeniu držiaku odpadá nutnosť neustále zapájať a odpájať napájací kábel. Kameru stačí do držiaku zľahka zasunúť a automaticky dôjde k zapnutiu kamery a začatiu záznamu. Po odpojení kamery z držiaka dôjde automaticky k ukončeniu záznamu a jej vypnutiu. Túto vlastnosť ocenia najmä vodiči, ktorí neradi nechávajú vo vozidle bez dozoru cenné predmety.

Kamera je osadená GPS prijímačom. Umožňuje preto zobrazovať aktuálnu rýchlosť vozidla, strážiť a upozorňovať na jej prekročenie (s prednastavenou rezervou) a informovať o smere jazdy (sever, severovýchod, a pod.)

Detekcia POI bodov je novou funkciou, ktorá upozorňuje vodiča na miesta s častým výskytom policajných kontrol, statických kamier a pod. Navyše dokáže kamera Eltrinex LS500 GPS upozorňovať aj na železničné prejazdy a zvýšiť tak pozornosť vodiča na týchto rizikových miestach.

Inteligentné funkcie detekcie jazdných pruhov povyšujú kameru Eltrinex LS500 GPS z pasívneho záznamníka prevádzky na aktívneho pomocníka vodiča. Kamera dokáže pomocou zvukovej signalizácie informovať o vybočení z jazdného pruhu a tým zabrániť havárii spôsobenej napríklad mikrospánkom. Pri dlhej jazde je možné využiť tiež hlasového varovania, ktoré vodičovi odporučí po určitej dobe jazdy urobiť prestávku.

Vďaka technológii WDR a novo prepracovanej optike došlo k zvýšeniu kvality obrazu a ostrosti zaznamenávaného videa v rozlíšení až 2K. Čitateľnosť dopravných značiek a prehľadnosť dopravná situácia umožňuje ľahko odhaliť vinníka dopravnej nehody či iného zaznamenaného incidentu. Kamera je vybavená funkciou „nočného videnia“, pomocou ktorého zvyšuje kvalitu obrazu aj v situáciách s nízkou hladinou svetla (napr. Šero, prejazd tunelom a podobne). Samozrejmosťou je aj kvalitný záznam zvuku. Kamera podporuje pamäťové karty s kapacitou až 32 GB.

Eltrinex LS500 GPS komunikuje s užívateľom kompletne v českom jazyku a disponuje širokou škálou užitočných funkcií. Umožňuje do videá ukladať dátum a čas, a to ako priamo do záznamu, tak aj do názvu uloženého súboru. Vďaka tomu možno videa ľahko archivovať a vyhľadávať. Záznam môže prebiehať v slučke – záznamy sú potom delené na menšie diely, kedy staršie diely sa následne začnú premazávať novšími. S využitím tejto funkcie nie je potrebné myslieť na zaplnenia karty a videá mazať – všetko sa robí automaticky.

Dôležité video je možné stlačením jedného tlačidla ochrániť proti prepísaniu. Aktivovať možno tiež funkciu detekcie otrasov, video je potom automaticky ochránené akonáhle dôjde k zachyteniu otrasu alebo nárazu (napríklad ak dôjde k havárii a vodič musí riešiť iné, dôležitejšie veci, kamera video z havárie bezpečne uloží a ochráni proti prepísaniu) .

Pre úspornejší záznam možno aktivovať režim detekcie pohybu. Kamera v tomto režime pozastaví nahrávanie v situáciách, keď detekuje iba statický obraz. Kameru je tiež možné núdzovo využiť ako fotoaparát, napríklad pre vytvorenie snímkov z miesta autonehody.

Obsah balenia:

  • kamera do automobilu Eltrinex LS500 GPS
  • magnetický držiak s prísavkou na okno
  • nabíjačka do auta s microUSB konektorom
  • polarizačný filter
  • manuál.

Rozmery:

  • 90 × 52 × 40 mm