Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1278433

MIO MiVue J85 WiFi 2.5K QHD

MIO MiVue J85 WiFi 2.5K QHD

Kamera MiVue J85 so širokouhlým 150° objektívom zaznamenáva udalosti vo Full HD či v až 1600p rozlíšení. 3osý G-senzor. GPS záznam, Wi-Fi, parkovací režim. Celý popis
Už sa nepredáva
106,19 €
Tovar od: MALL
106,19 €

Popis

Kompaktná a ľahká autokamera

Hlavné špecifikácie:

  • 2,5K 1600p záznam
  • širokouhlý záznam – 150°
  • GPS
  • Wi-Fi
  • upozornenie na rýchlostné radary
mio mivue J85

Dokonalá kvalita obrazu – Prémiový snímac STARVIS CMOS

Vďaka vysoko kvalitnému snímaču STARVIS CMOS produkuje kamera MiVue™ J85 záznamy sa špičkovým kontrastom, s jasnými a bohatými farbami, dokonca aj za zlých svetelných podmienok. Vysoká kvalita videa je nevyhnutná, ak chcete záznam použiť ako spomienku, ktorú budete mať navždy, alebo ako dôkaz k priebehu udalosti.

Špičkové možnosti pripojenia – integrované Wi-Fi

Možnosť okamžitej zálohy videí do inteligentného telefónu alebo zdieľanie cez aplikáciu MiVue™ Pro pomocou integrovanej Wi-Fi. Presunutie váš drahocenný záznam z kamery do telefónu alebo stolného pocítaca nebolo nikdy jednoduchšie. Firmware kamery MiVue™ J85 možno aktualizovať a prenos dát z kamery zrýchliť pomocou aktualizácie WIFI OTA (Over-the-air), takže vaše zariadenie bude stále aktuálne.

Skrytá – neruší výhľad

MiVue™ J85 je vyrobená tak, aby sa vám lepšie riadila. Preto je možné nainštalovať kameru za spätné zrkadlo, aby na prístrojovej doske neboli žiadne zbytočné predmety, a vy tak mali voľný výhľad von.

Integrované GPS – nahrávanie polohy a rýchlosti

V každom zázname sú uložené údaje o súradniciach GPS a vašej rýchlosti. Môžete si tak byť istí, že máte v pripade potreby uložené všetky potrebné informácie. GPS modul je na rozdiel od iných výrobcov kamier do auta zabudovaný priamo v kamere, takže nemusíte pripojit žiadne externé zariadenia. Funkcia GPS obsahuje aj rýchlostné výstrahy a polohy rýchlostných radaru, takže vám pomáha dodržiavať povolenú rýchlosť.

Sledovanie pohybu pomocou G-Sensor

Ak 3-osový G-Sensor zaregistruje náhlu zmenu pohybu, automaticky spustí núdzový záznam udalosti, ktorý je chránený proti prepísaniu. Môže riadiť v pokoji s vedomím, že vaše kamera dáva pozor za vás.

Mimoriadny záznam- 2,5K QHD 1600p

Vo dne alebo v noci, táto kamera zaznamená všetko. So 150° zorným uhlom a clonou F1,8 zachytí všetko, čo pri jazde vidíte. Vaša cesta sa nahráva v rozlíšení 2,5 K QHD 1600p, takže bude zaznamenaný každučký detail vašej jazdy.

Bezpecnost predovšetkým – upozornenia na radary

Kamera MiVue™ J85 obsahuje predinštalovanú databázu radarov, takže budete vždy vediet, ako rýchlo môžete ísť. Dáta sú tiež aktualizované po celú dobu životnosti zariadenia, takže s Mio môžete jazdiť nastálo. Kamera MiVue™ J85 je zároveň vybavená hlasovým upozorňovaním na rýchlosť, takže budete vždy vedieť, či a kedy musíte spomaliť.

Vytvorená pre zvýšenie bezpečnosti – Pokročilé asistenčné systémy pre vodičov (ADAS)

Upozornenia a pripomenutia vám pomôžu bezpečne doraziť do cieľa. Práve z tohto dôvodu je kamera MiVue™ J85 vybavená predinštalovaným pokročilým asistenčným systémom pre vodičov (ADAS). Účelom kamery MiVue™ J85 je vaša bezpečnosť.

Parkovací režim nahráva vždy aj bez prítomnosti vodičov

Vďaka najmodernejšej technológii detekcie pohybu sa kamera MiVue™ J85 automaticky aktivuje a nahrá video na základe detekcie pohybu pred vozidlom. Vďaka tejto funkcii zbierate dôkazy, aj keď nie ste vo vozidle.

Výhľad dokola – podpora zadnej kamery

Prispôsobte zariadenia svojim požiadavkám: kamera MiVue™ J85 je kompatibilné so zadnou kamerou MiVue™ A30, ktorá zachytáva situáciu za vozidlom, takže vaša cesta bude zaznamenaná zo všetkých uhla pohľadu.

Technické detaily:

  • Záznam v 2,5K 1600p rozlíšení
  • Sklenená optika so svetelnosťou F1,8 pre skvelé snímky aj v šere a v tme.
  • záznamový uhol 150°
  • GPS záznam
  • 3osový G-senzor
  • video formát .MP4 (H.264)
  • automatická detekcia nehody
  • slot pre microSD karty až do kapacity 128GB

Obsah balenia:

  • kamera MiVue J85
  • nabíjačka do auta
  • držiak do auta
mio mivue J85