Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1114424

MIO MiVue 788 Connect

MIO MiVue 788 Connect

Záznamová kamera do auta s Full HD rozlíšením a 140° širokým uhlom záberu. Vybavená veľkým 2,7" displejom pre jednoduché ovládanie, kvalitným svetelným objektívom, G-senzorom pre detekciu nárazu a prípadné uzamknutie záznamu v prípade nehody. Vstavaný Bluetooth zobrazí upozornenie z telefónu na hovory, správy a oznámenia aplikácií. Celý popis
Už sa nepredáva
184 €
Tovar od: MALL
184 €

Popis

Záznamová kamera do auta s Full HD rozlíšením a 140° širokým uhlom záberu. Vybavená veľkým 2,7" displejom pre jednoduché ovládanie, kvalitným svetelným objektívom, G-senzorom pre detekciu nárazu a prípadné uzamknutie záznamu v prípade nehody. Vstavaný Bluetooth zobrazí upozornenie z telefónu na hovory, správy a oznámenia aplikácií.

Ak do vás niekto narazí, budete môcť dokázať, že to bola jeho chyba? Spory ohľadom zákonnej zodpovednosti a fingovanej nehody s poistnými podvodmi sú bohužiaľ stále bežnejšie. To je nočná mora každého vodiča. Palubná kamera MiVue 788 CONNECT vám poskytuje duševný pokoj a istotu, že nad vami na ceste nikto nezíska neoprávnenú výhodu. Môžete tiež využiť doplnkové pripojenie Bluetooth™ a zostať počas jazdy pripojení.

Mio MiVue 788 Mio MiVue 788

Mimoriadna kvalita obrazu – presný záznam

Kamera MiVue 788 CONNECT používa prémiový optický snímač a 140° širokouhlý objektív, takže umožňuje nahrávať obrazový záznam v úplne zreteľnom rozlíšení 1080p full HD s frekvenciou 30 snímok/s. Umožní vám zachytiť poznávacie značky*, dopravné značky a značenie, ktoré môžete využiť pre podporu vašej verzie udalostí. Nahráva zreteľne aj za zlých svetelných podmienok.

  • Vstavaný Bluetooth
  • 2,7" dotyková obrazovka
  • Full HD záznam – 1080p pri 30 fps
  • Vysoko kvalitný optický snímač
  • 140° široký zorný uhol
  • Upozornenie na rýchlostné radary
  • GPS sledovanie
  • Pokročilé asistenčné systémy pre vodiča ADAS

Jednoduché použitie – úspora času

Kamera MiVue 788 CONNECT bola navrhnutá tak, aby bolo jej použitie jednoduché. Stačí vložiť SD kartu, pripojiť ju k zdroju napájania vo vozidle a kamera začne nahrávať, akonáhle naštartujete motor. Vďaka intuitívnemu menu s veľkými ikonami na dotykovej obrazovke je navigácia v systéme veľmi jednoduchá. Jednoduchšie už byť nemôže.

Pripojenie Bluetooth – bezpečné upozornenia počas jazdy

Môžete využívať synchronizáciu s chytrým telefónom a zobrazovať na obrazovke upozornenia. Ak čakáte na dôležitú správu, budete vedieť, kedy máte zastaviť, aby ste si ju mohli bezpečne prečítať.

Pripojením WiFi – rýchlejšia, bezdrôtový prenos

Súbory rýchlo a ľahko prenesiete do aplikácie pre chytrý telefón MiVue Pro. Vždy budete mať v telefóne bezpečne uloženú záložnú kópiu obrazového záznamu. Ak chcete svoje zážitky z jazdy zdieľať, môžete tiež vysielať na Facebook™. *Pre zvýšenie pohodlia získate tiež bezdrôtové aktualizácie firmvéru a bezpečnostnej kamery.

Bezpečnostné funkcie – pre jazdu bez obáv

Kamera MiVue 788 CONNECT je vybavená upozorneniami týkajúcimi sa bezpečnosti, ktoré sa aktualizujú po dobu životnosti zariadenia.

Tiež je vybavená systémom ADAS (Advanced Driver Assistance System) vrátane funkcií výstrahy pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS), varovanie pred čelným stretom (FCWS) a varovanie pred mikrospánkom vodiča (FA).

G- sensor zaregistruje náhlu zmenu pohybu a stret a automaticky spustí tiesňový záznam udalosti, ktorý nemožno prepísať. Môžete riadiť v pokoji s vedomím, že vaša palubná kamera dáva pozor za vás.

Integrované GPS – nahrávanie polohy a rýchlosti

V každom zázname sú uložené údaje o súradniciach GPS a vaša rýchlosť; to je v prípade potreby dôležitý dôkaz. GPS modul je na rozdiel od iných palubných kamier na trhu celý uložený vo vnútri jednotky. GPS umožnuje nastavenie varovanie pri prekročení vami definovanej rýchlosti.

Kvalitný povrch – vysoká odolnosť

Kamera MiVue 788 CONNECT je robustná, múdra a elegantná. Je natoľko malá, aby ste ju mohli uložiť v čase, keď ju nepoužívate, do odkladacej skrinky.

Adaptabilný – prispôsobí sa vašim potrebám

Kamera MiVue 788 CONNECT je kompatibilná so zadnou kamerou MiVue A20 a spoločne s ňou zaisťuje kompletnú bezpečnosť, pretože nahráva aj pohľad zadným sklom.

Ak pridáte káblovo pripojenú sadu (napr. MiVue Smartbox), palubná kamera bude pre zvýšenie bezpečnosti nahrávať aj v parkovacom režime.

Obsah balenia:

  • kamera MiVue 788
  • nabíjačka do auta
  • otočný držiak na sklo